Opdruk Fundamentals Explained

Wiki Article

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig satisfied het maken van een cosplay uit een bepaalde activity en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Overweeg de complexiteit: Ik houd er rekening mee dat zeer gedetailleerde ontwerpen mogelijk niet goed tot hun recht komen in borduurwerk.

Als u interesse heeft in één van onze producten of u heeft vragen satisfied betrekking tot borduringen of bedrukkingen schroom dan niet om Speak to achieved ons op te nemen.

gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van (reclame) boodschappen op verschillende soorten textiel. Bij ons kunt u terecht voor alles wat geborduurd en bedrukt kan worden.

Doorway de exclusieve uitstraling wordt het tegenwoordig vooral op kleding toegepast. U kunt de ‘seem’ van uw bedrijf, vereniging of instelling nog meer accentueren door de kleding te voorzien van uw eigen emblem. Of u laat een geboorte-/verjaardagscadeau van een naam voorzien.

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen door de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden fulfilled het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig satisfied het maken van een cosplay uit een bepaalde sport en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Door deze punten in acht te nemen, zorg ik ervoor dat je geborduurde kleding er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste emblem te vinden en stuurde heel snel here een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Onwijs lieve eigenaar! Tremendous goed in haar werk en steekt echt passie en liefde in haar bedrijf, ben Tremendous goed geholpen en het eindresultaat is prachtig! Zeker de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Tremendous fijn!

Report this wiki page